کابل شبکه

کابل شبکه در واقع به مجموعه‌ای از سیم‌ها که در یک بستر ارتباطی کابلی قرار گرفته است، گفته می‌شود که از آن برای اشتراک‌گذاری، تبادل داده‌ها و اتصال دادن دستگاه‌های یک شبکه به یکدیگر و یا به شبکه‌های دیگر مورد استفاده قرار می‌گیرد. سیم‌های موجود در کابل شبکه به طور معمول از جنس مس و یا شیشه ساخته می‌شوند. به طور کلی در تمام اجزاء و مولفه‌های شبکه از جمله روترها، کامپیورترها، سوییچ‌ها و شبکه‌های استورج SAN از کابل‌های شبکه برای انتقال داده و اتصال به کار می‌رود. به این ترتیب می‌توان کابل شبکه را رسانه‌ای دانست که در آن اطلاعات مورد تبادل قرار می‌گیرد، به این معنی که از یک دستگاه در شبکه به دستگاه دیگر انتقال پیدا می‌کنند و در کل داده‌ها در آن جریان دارند. کابل شبکه یکی از انواع پر کاربرد کابل‌ است که حتی اگر اطلاعی درباره آن نداشته باشید، مطمئنا نام آن را بارها و بارها شنیده‌اید. از این کابل‌ها به عنوان یکی از راه‌های اتصال به اینترنت استفاده می‌شود و شما می‌توانید لپتاپ، سیستم خانگی، تلوزیون هوشمند یا بسیاری از وسایل دیگر خود را با استفاده از این کابل به اینترنت متصل کنید. هرچند که این تنها استفاده کابل‌های شبکه یا LAN نبوده و شما می‌توانید به روش‌های مختلفی از این کابل‌ها استفاده کنید.

کابل شبکه

نیکا فراز عرضه کننده انواع کابل از برترین برندهای بازار با بالاترین کیفیت

قیمت کابل شبکه

قیمت کابل lan

قیمت کابل Lan یا شبکه به پارامترهای مختلفی وابسته است که مهم‌ترین آن‌ها شرکت سازنده یا برند آن است. بنابراین در هنگام خرید هر مدلی از آن بایستی که بهترین شرکت سازنده که محصول با کیفیتی دارد را انتخاب کنید. البته تنها عامل تاثیر گذار در قیمت منحصر به برند نمی‌شود، بلکه فاکتورهای زیادی وجود دارد که هر کدام به نوبه خود روی قیمت انواع کابل شبکه موثر واقع می‌شوند. از جمله این فاکتورها می‌توان به متراژ کابل، جنس مغزی، جنس روکش، نوع روکش، نوع استاندارد کابل، میزان مقاومت و… اشاره کرد.

باید اشاره کنیم که شرکت‌های زیادی در زمینه تولید کابل‌های شبکه فعالیت می‌کنند که برخی از این برندهای فعال خارجی بوده و برخی دیگر ایرانی هسستند. بهترین برندهای خارجی که در بازار رد و بدل می‌شوند نگزنس و لگراند هستند که عملکرد فوق العاده‌ای دارند. این که شما تمام فاکتورها را به خوبی بشناسید و بر اساس آن‌ها کابل درستی انتخاب کنید، بسیار حائز اهمیت است. پس از این که از انتخاب کابل خود مطمئن شدید می‌توانید که از قیمت آن مطلع شوید.

کاربرد کابل شبکه

کابل‌های شبکه انواع مختلفی داشته و هرکدام مناسب استفاده در محل‌های مختلف بوده و جهت اتصال دستگاه‌های گوناگون استفاده می‌گردند؛ برای مثال از کاربرد کابل شبکه ضربدری می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

• جهت متصل کردن یک سیستم به سیستم دیگر استفاده می‌شود.

• جهت متصل کردن روتر به سیستم و برعکس استفاده می‌گردد.

• همچنین برای متصل کردن مودم روتر به فایروال مورد استفاده قرار می‌گیرد.
از کاربرد کابل شبکه مستقیم می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

• برای اتصال سیستم به سوئیچ شبکه یا هاب استفاده می‌گردد.

• بهترین گزینه جهت متصل کردن سیستم به مودم adsl می‌باشد.

• جهت متصل کردن مودم adsl به هاب یا سوئیچ مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بهترین کابل شبکه

انتخاب بهترین کابل شبکه به استاندراد مورد نیاز شما، مغزی، روکش کابل و برند بستگی دارد اساسا با توجه به نیازتان می‌توانید یکی از موارد ذکر شده را انتخاب نمایید. گفتنی است که آخرین تکنولوژی اراده شده کابل شبکه Cat 7 است که پهنای باند بیشتری به نسبت Cat 6a دارد یعنی چیزی معادل 600 مگا هرتز را ارائه می‌دهد. توجه کنید که سرعت این دو کابل برابر است اما استفاده از آن در بازار رایج نیست. اگر شبکه کامیپوتری شما بزرگ است پیشنهاد می‌کنیم که از این کابل استفاده کنید. در صورتی که می‌خواهید در برابر نویز هم در امان بماند نوع شیلددار آن را انتخاب کنید.

قیمت کابل شبکه

انواع کابل شبکه

نمونه‌های مختلفی از کابل شبکه در جهان وجود دارد که افراد مختلف بر حسب محل کار و نیازشان، از آن‌ها استفاده می‌کنند. کابل‌ها بر اساس کارایی و همچنین قدرت‌شان در زمینه انتقال اطلاعات، به بخش‌های مختلفی دسته‌بندی می‌شوند. برخی از آن‌ها صرفا برای انتقال داده مناسب بوده و برخی دیگر، چنین استفاده‌ای را نخواهند داشت. کابل‌های cat 1، cat2، cat3، و غیره تنها نمونه‌هایی از این دسته‌بندی به شمار می‌روند. در ادامه به بررسی دو نوع از این کابل‌ها پرداخته و ویژگی هر یک را به صورت جداگانه، تفسیر می‌کنیم.

کابل شبکه مسی

در این نوع کابل تمام سیگنال‌ها با استفاده از ولتاژ و جریان الکتریکی اانتقال داده می‌شوند. اصولا این کابل را برای سیم کشی‌های کوتاه و داخل داکت‌ها، بین وال پلیت‌ها و کامپیوترها و… استفاده می‌شوند. در کابل شبکه مسی به هر اندازه‌ای که مس استفاده شده بیشتر باشد پهنای باند آن هم بیشتر است. کابل مسی به نوبه خود به صورت زوج سیم تابیده شده، کابل کواکسیال تولید می‌شود که هر کدام ویژگی‌های منحصر به خود را دارند و برای کاربردهای متفاوت استفاده می‌شوند.

کابل شبکه فیبر نوری

کابل‌های شبکه آن هم نوع فیبر نوری معمولا از شیشه ساخته می‌شوند. با استفاده از امواج نوری یا پالس‌ها باعث انتقال سیگنال‌ها می‌شوند. زمانی از کابل فیبر نوری استفاده می‌شود که ارتباطات یا اتصالات ساختمانی به سرعت بسیار بالایی احتیاج دارند. مراکز داده، بیمارستان‌ها، بانک‌ها، فرودگاه‌ها و… به پهنای باند و ظرفیت داده بالایی احتیاج دارند به همین دلیل از فیبر نوری استفاده می‌شود.
کابل‌های مختلف فیبر نوری عبارت‌اند از Single Mode و Multi Mode که سینگل مود را برای فواصل دو استفاده می‌کنند و مالتی مود هم برای ظرفیت بالا کاربرد دارد.

انواع کابل شبکه

کابل زوج به هم تابیده

بهتر است بدانید که رایج‌ترین کابل شبکه، زوج به‌هم تابیده است که برای مکان‌های مختلف از آن بهره می‌برند. برای مثال در دفاتر، فروشگاه‌ها، مغازه‌ها شبکه‌های محلی یا لن و… از این مدل کابل استفاده می‌کنند. توجه کنید که این کابل شبکه در بسیاری از شبکه‌های اترنت کاربرد دارد. در ساختار کابل زوج به‌هم تابیده، چهار جفت سیم بسیار نازک وجود دارد که دو به دو به‌‌هم پیچیده شده‌اند و در نهایت با یک روکش نهایی پوشش داده شده‌اند.

کابل شبکه cat6

کابل شبکه cat 6 یکی از کابل‌های پر استفاده در بازار است که سرعت انتقال اطلاعات آن به 1000 مگابیت بر ثانیه بر می‌گردد. اصولا حداکثر پهنای در نظر گرفته شده برای این کابل حدود 250 مگا هرتز است. ویژگی‌های فنی که در این کابل وجود دارد می‌تواند به خوبی نیاز یک شبکه را تامین می‌کند. برای این که در این کابل استقامت را بیشتر کنند و یا تداخل سیگنال‌ها را کم کنند از اسپلین نایلونی یا محافظ الکتریکی استفاده می‌کنند.
در این مدل کابل‌ها فقط سیگنال‌های صوتی رد و بدل می‌شوند و هیچ اطلاعاتی دریافت و یا رد و بدل نمی‌شود. در آینده این احتمال وجود دارد که کابل کت 6 جایگرین HDMI شود و به عنوان یک ابزار انتقال دهنده برای تصویر و صدا شود.

کابل شبکه cat5

این مدل کابل مدت زمان زیادی برای اتصال به اینترنت مورد استفاده قرار می‌گرفت. در ساختار داخلی آن چهار رشته زوج سیم مسی استفاده شده است. کابل cat 5 به دو صورت شبلددار و بدون شیلد طراحی می‌شود که مدل شیلددار آن در برابر شرایط مختلف مقاوم‌تر است. در حقیقت این مدل کابل به نسبت نسل قبلی خود از پیچیدگی بیشتری برخوردار است به این علت سرعت تا 100 مگابایت را پشتیبانی می‌کند.

کابل شبکه لگراند

یکی از بهترین و محبوب‌ترین کابل‌های شبکه موجود در بازار برند لگراند است. کابل شبکه لگراند یک برند فرانسوی است که با استانداردهای Cat7, 5e, 6. 6a تولید می‌شود. می‌توان گفت Cat6 SFTP که پر متقضی‌ترین کابل موجود این برند است. این کابل سرعت بسیار بالایی دارد و شیلد موجود در آن باعث می‌شود که در برابر تداخل و نویز بسیار مقاوم باشد.

تمام کابل‌های لگراند از جنس CCC یا CCA تولید می‌شوند که نوع CCC از مس خالص است. کیفیت و سرعت ارسال داده در CCA بیشتر است. در واقع CCA از آلیاژ آلومینیوم و مس تولید شده است که کیفیت آن به پای CCC نمی‌رسد.
در رابطه با این برند باید بگوییم که در سال 1860 تولید و در سال 1971 اولین شعبه آن در انگلستان افتتاح شده است. در حقیقت این برند در 27 کشور حداقل در یکی از زمینه‌های کسب و کاری که دارد برتر و پیشتاز است.

کابل شبکه نگزنس

کابل شبکه نگزنس

باید اشاره کنیم که شرکت نگزنس چند سالی است که به عرصه‌های جدید وارد شده است اما عمده فعالیت آن تولید کابل‌ها و تجهیزات شبکه است. در حال حاضر این برند توانسته رتبه دوم تولید جهانی کابل شبکه را در دست بگیرید. تاریخچه این شرکت به سال 1897 در لیون فرانسه بر می‌گردد و در این مدت زمان شاهکارهای زیادی از برند خود رونمایی کرده است.

این شرکت بین المللی با تکیه بر کیفیت محصولات خود توانسته که مشتریان زیادی را جذب کند و در زمینه‌های مختلف دیگری وارد عرصه شود. از جمله آن‌ها می‌توان به پروژه‌های بزرگ ولتاژ بالا، صنعت، ساخت و ساز، فناوری اطلاعات و مخابرات و… اشاره کرد.

افراد زیادی هستند می‌خواهند شبکه خود را با استفاده از بهترین تجهیزات راه اندازی کنند. که کابل شبکه از این امر مستثنی نیست و قطعا بهترین دارد. اگر آن دسته از افراد هستید که طرفدار برندهای خارجی هستید پیشنهاد می‌کنیم که لگراند، نگزنس و بلدن را خریداری کنید.

کابل شبکه نگزنس

کابل شبکه شیلددار

کابل‌ شبکه شیلد دار همانطور که از نام آن مشخص است دارای یک لایه محافظ داخلی یا شیلد است که از جنس فلزات رسانا مثل مس و آلومینیوم برای تولید آن به کار می‌رود و از طریق لایه بیرونی کابل، پوشش شیلد صورت می‌گیرد. برای مثال می‌توان گفت که با استفاده از یک بافت شیلد روی دو رشته سیم کنار هم قرار گرفته در کابل پوشش داده می‌شود. کابل‌های بدون شیلد شبکه دارای سرعت انتقال داده خیلی پایینی هستند و در صورت استفاده از آن‌ها اختلالات زیادی ممکن است ایجاد شود. این در حالی است که انتقال داده و اتصال شبکه‌های مختلف به یکدیگر با استفاده از کابل شیلد دار انجام می شود و با سرعت خیلی خوبی قابل انجام است، در واقع می‌توان گفت که باعث جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی زیادی می‌شود.

کابل شبکه شیلددار
کابل شبکه CAT7

کابل شبکه CAT7

کابل CAT7 یکی از پیشرفته‌ترین انواع کابل‌های شبکه است که پیشرفت‌های خیلی چشم‌گیری در ساختار آن انجام گرفته که به این ترتیب این نوع از کابل شبکه ویژگی‌های منحصربفردی در مقایسه با نسل‌های قبل خود برخوردار است. دو روکش داخلی در ساختار کابل CAT7 به کار رفته، بنابراین با وجود روکش ضخیم آن به مقدار قابل توجهی نرخ تداخل یا تضعیف سیگنال کاهش یافته است. سرعت انتقال داده در این نوع کابل شبکه به ۱۰ گیگابیت در ثانیه می‌رسد. البته باید گفت در شرایط آزمایشگاهی برای طول ۵۰ متر تا سرعت ۴۰ گیگ در ثانیه و برای طول ۱۵ متر سرعت انتقال تا ۱۰۰ گیگ در ثانیه نیز می‌رسد. در واقع حداکثر طول آن می‌تواند به ۱۰۰ متر برسد و پوشش فرکانسی آن‌ها تا ۶۰۰ مگاهرتز خواهد رسید.

چهار جفت سیم به هم پیچیده در ساختار این کابل وجود دارد می‌توان گفت تا حد زیادی از نظر فیزیکی خم‌ناپذیر و سخت‌تر از کابل‌های نسل پیش از خود می‌باشد. در هر جفت از رشته‌های داخل این نوع کابل شبکه از روکش استفاده شده و کل چهار جفت رشته نیز با یک روکش مضاعف پوشیده شده است که به طور معمول در ساختار آن‌ها از پوشش شیلد (SSTP) و یا روکش فویل (SFTP) به کار رفته است. به این ترتیب با توجه به ساختار بهبود یافته کابل شبکه CAT7، این امکان وجود دارد که در شبکه‌های با سرعت بالا که بر پایه اترنت هستند، به ویژه در شبکه‌های زیر ساخت 1000BASE-T و یا 10GBASE_T مناسب بوده و کارایی خوبی از خود به نمایش بگذارند. برای بهره‌گیری از سرعت بالاتر در زمان به‌ کارگیری این کابل‌ها، باید کانکتور GG45 را مورد مصرف قرار داد.

کابل شبکه CAT7

کابل شبکه CAT6A

کابل شبکه CAT6A یکی از پرسرعت‌ترین و پر کاربردترین انواع کابل شبکه به حساب می‌آید و نسل دیگری از کابل‌های شبکه است که در واقع مدل پیشرفته‌تری در مقایسه با کابل نسل قبل از خود یعنی کابل CAT6 می‌باشد. برای بیان این موضوع در نام این کابل از حرف A که در واقع مخفف کلمه Augmented و به معنای تقویت شده بوده، به کار رفته است. در کل باید گفت که این نوع کابل توانسته نقاط ضعف موجود در کابل CAT6 را جبران کند، به صورتی که در این کابل مشکل طول موثر ندارد و حجم بیشتری از داده را قادر است انتقال دهد. این کابل همانند کابل CAT7، از ۱۰ گیگابیت در ثانیه سرعت انتقال داده برخوردار است. همچنین با وجود افزایش فرکانس این کابل نسبت به نسل پیشین، می‌توان در شبکه‌های مدرن و پر سرعت به سادگی مورد استفاده قرار گیرد.

کابل‌ها شبکه CAT6A در بازار در انواع مختلفی به صورت بدون شیلد و شیلد دار وجود دارد که با توجه به نوع مصرف، می‌توان آن‌ها را تهیه و به کار گرفت. این کابل تفاوت‌ها و شباهت‌های زیادی با کابل شبکه CAT6 دارد، به صورتی که فرکانس قابل پوشش آن نسبت به CAT6 از ۲۵۰ مگاهرتز به ۵۰۰ مگاهرتر رسیده، این یعنی به دو برابر شده است، البته انعطاف‌پذیری و صرفه‌جویی اقتصادی مشابهی دارند. به علت افزایش سرعت انتقال اطلاعات این کابل‌ها در طول‌های بالاتر و همچنین کاهش بسیار زیاد احتمال تداخل سیگنال آن‌ها باعث شده تا بتوان از این نسل از کابل‌ها با اطمینان خاطر برای انتقال صدا، ویدئو، داده‌های ایده‌ آل و راه‌اندازی شبکه‌ها به خصوص شبکه‌های نیازمند به انتقال اطلاعات با سرعت بالاتر و یا شبکه‌هایی که تجهیزات شبکه خیلی زیادی را مورد استفاده قرار می‌دهند، به کار گرفت.

کابل شبکه CAT6A
کابل شبکه اوت دور

کابل شبکه اوت دور

کابل‌های اوت دور (out door) نوع خاصی از انواع کابل شبکه به شمار می‌روند؛ بارزترین ویژگی و تفاوت این کابل‌ها با انواع دیگر آن، در لایه بیرونی کابل خلاصه می‌شود. کابل‌ها به طور اختصاصی برای استفاده‌های سخت‌تر و خارج از محیط خانه یا محیط کار، ساخته شده‌اند؛ این مسئله سبب آن شده تا لایه بیرونی این کابل‌ها جنسی سخت‌تر و مقاوم‌تر را نسبت به دیگر کابل‌ها داشته باشد.

لایه بیرونی کابل شبکه اوت دور عموما از جنس pvc ساخته می‌شود؛ ماده‌ای قوی و عایق که می‌تواند کیفیت انتقال داده را در کابل به طرز چشمگیری افزایش دهد، علاوه بر مقاومت این کابل‌ها در برابر ضربه، خوردگی و رطوبت، نوع طراحی کابل لن به گونه‌ای است که در برابر حرارت و آتش نیز مقاوم باشد. در نظر داشته باشید که بهتر است ماده‌ای که روکش کابل از آن ساخته شده غیرقابل اشتعال باشد تا اینگونه در تامین سلامت کابل و اتصالات خود نیز موفق عمل کنید.

کابل شبکه اوت دور

کابل شبکه بی سیم یا وایرلس

کابل شبکه در تصور عموم مردم، عموما به شکل یک سیم تصور می‌شود که دو دستگاه را به یکدیگر، متصل می‌کند اما جالب است بدانید که یکی از انواع کابل‌های لن، کابل بی‌سیم یا وایرلس (wireless) است. این نوع از کابل‌های شبکه که اخیرا طرفداران زیادی را در سراسر دنیا برای خود دست و پا کرده است، بدون استفاده از هرگونه اتصال سیم فیزیکی، همان وظیفه کابل لن را برای شما انجام می‌دهد.

استفاده از این کابل‌ها با استفاده از اتصالات یو اس بی انجام می‌شود و شما با نصب کردن گیرنده دستگاه به پورت یو اس بی، می‌توانید از اتصالی قوی و با کیفیت برای امور خود استفاده کنید. این نوع از اتصالات، تا فاصله 30 متری نیز اثرگذار خواهند بود و شما نیازی به نگرانی در این امور، نخواهید داشت. تنها نقطه ضعف دستگاه‌های بی‌سیم در این نکته است که احتمال بروز قطعی در آن‌ها بیشتر از کابل‌های لن عادی خواهد بود. همچنین عیب‌یابی در این وسایل امری به مراتب پیچیده‌تر بوده و ممکن است شما را درباره استفاده از کابل شبکه باری دیگر به تردید بی‌اندازد.

این که کدام نوع از انواع کابل شبکه برای شما مناسب‌تر است، امری است که خود موظف به تشخیص آن هستید؛ تشخیص درست این مسئله و انتخاب از کابل با کیفیت، تاثیری شگرف را بر روی روند کاری شما خواهد داشت. تنها زمانی اهمیت کابل‌های لن را به درستی درک خواهید کرد که تجربه استفاده از دو نوع باکیفیت و ضعیف آن را در طول دوره کاری خود، تجربه کرده باشید.

رنگ بندی کابل شبکه

در کابل شبکه ۸ سیم با رنگ‌های مختلف وجود دارد. اما بعضی از این رنگ‌ها اصلی و بعضی دیگر فرعی هستند. رنگ‌های اصلی کابل شبکه ۴ رنگ اصلی عبارت‌اند از: سبز، آبی، نارنجی، قهوه‌ای. این سیم‌ها با رنگ‌های اصلی هرکدام وظیفه‌ای را دارند. برای مثال رنگ سبز برای ارسال سیگنال مثبت است، رنگ آبی برای رد و بدل کردن انتقال صدا، رنگ نارنجی برای دریافت داده‌ها و از رنگ قهوه‌ای هم به‌عنوان کمکی استفاده می‌شود.4 رنگ فرعی عبارت‌اند از: سفید سبز، سفید آبی، سفید نارنجی، سفید قهوه‌ای.

از سفید سبز برای ارسال سیگنال منفی؛ سفید آبی برای انتقال صدا، سفید نارنجی برای دریافت داده‌ها و سفید قهوه‌ای برای لینک کمکی استفاده می‌شود. ترتیب رنگ‌بندی در سوکت شبکه بسیار مهم است. عدم رعایت رنگ‌بندی صحیح در سوکت شبکه ارتباط کابل شبکه را غیر پایدار و یا غیرممکن می‌سازد. برخی از افراد گمان می‌کنند همین که هر دو سر کابل شبکه، رنگ‌بندی یکسانی داشته باشد کافی است!

نحوه رنگ‌بندی کابل‌های شبکه CAT۵ و CAT۶ که توسط تکنیسین‌ها و متخصصان شبکه در هنگام ضرب (پرس) سوکت یا پانچ کیستون مورداستفاده قرار می گیرد. توجه داشته باشید، برقراری ارتباط توسط کابل شبکه فقط با ترکیب رنگ‌بندی خاص ممکن خواهد بود و رنگ‌بندی اشتباه (حتی اگر ترتیب رنگ‌ها را در دو سر کابل رعایت شود) ارتباط را ایجاد نخواهد نمود.

استاندارد کابل شبکه

دو استاندارد رنگی مختلف برای ضرب (پرس) سوکت‌ها مورداستفاده قرار می‌گیرد: T-۵۶۸A و T-۵۶۸B. در سال ۲۰۰۲ با افزایش استفاده از کابل‌های CAT۶ استاندارد T-۵۶۸B جایگزین استاندارد قبلی شد. استاندارد T-۵۶۸B هم در کابل‌های CAT۵ و هم کابل‌های CAT۶ مورداستفاده قرار می‌گیرد. هر دو استاندارد ۵۶۸A و ۵۶۸B در دنیای شبکه مورداستفاده قرار می‌گیرند و کابل‌ها و پچ کوردهای امروز ما از یکی از این دو استاندارد پیروی می‌نمایند، هرچند که استاندارد قالب در این بازار استاندارد ۵۶۸B است. کابل‌های شبکه بسته به اینکه یک کامپیوتر یا دو کامپیوتر و یک سوئیچ را به هم متصل کنند ، ممکن است به‌صورت مستقیم (Straight) یا ضربدری (Crossover) تولید شوند.

کابل شبکه مستقیم (Straight)

در کابل‌های شبکه مستقیم، ابتدا و انتهای کابل با ترتیب رنگی مشابه ضرب می‌شوند. پچ کوردهای آماده در بازار نیز از این نوع رنگ‌بندی استفاده می‌نمایند. هرگاه هدف اتصال یک دستگاه کامپیوتر به یکی از تجهیزات شبکه‌ای (مانند سوئیچ، روتر، اکسس‌پوینت یا …) باشد از این نوع کابل استفاده می‌شود.

کابل شبکه ضربدری (Crossover)

در مواردی که هدف اتصال دو کامپیوتر به هم یا اتصال دو سوئیچ به هم باشد، از کابل ضربدری یا Crossover استفاده می‌شود. در این کابل رنگ‌های استفاده شده در ابتدا و انتهای کابل باهم تفاوت دارند. پین شماره ۱ در ابتدای کابل به پین شماره ۳ در انتهای کابل و همچنین پین شماره ۲ در ابتدای کابل به پین شماره ۶ در انتهای کابل متصل می‌گردد.

سوالات متداول

شما به راحتی می توانید از طریق شماره های زیر با کارشناسان نیکافراز آسیا در ارتباط باشید و از فرصت مشاوره رایگان خود استفاده نمایید.

02136616310  📞 |  02136616309 📞

پاسخ به این سوال نیازمند اطلاع از کار شما می باشد بنابراین جهت انتخاب بهترین گزینه برای خود با کارشناسان نیکا فراز آسیا تماس بگیرید تا مناسب ترین انتخاب را داشته باشید!

02136616310 📞 |  02136616309 📞

بله شما می تواندی با مراجعه به فروشگاه نیکا فراز آسیا واقع در لاله زار جنوبی، پاساژ بوشهری، طبقه 3، پلاک 4 سفارش خود را به صورت حضوری دریافت نمایید.

فروشگاه نیکا فراز آسیا با بیش از دو دهه تجربه فعالیت در زمینه تولید و فروش انواع مدل های کابل شبکه، تمامی سعی خود را بر آن داشته تا اولویت اول خود را رضایت و اعتماد مشتری قرار دهد.

هزینه ها به نسبت وزن، تعداد و فاصله کاملا متغیر است سعی می کنیم از هزینه های اضافی پرهیز کنیم و با مناسب ترین قیمت و در سریعترین زمان سفارش شما را به دستتان برسانیم.

فروشگاه نیکا فراز آسیا بصورت کاملا تخصصی سعی در فروش انواع کابل شبکه با کیفیت و تولید شده توسط شرکت سازنده اصلی را دارد؛ بدیهی است که طبق قوانین تجارت الکترونیک ایران هر محصولی که آسیب یا ایرادی داشت و یا محصول اصل و اورجینال نبود، تا 7 روز توسط فروشنده گارانتی می شود و شما میتوانید محصول را مرجوع یا تعویض کنید.

بروزرسانی 30.11.01